In heel Vlaanderen en Nederland
Ad

Aanmelding Dierenwinkel

Vermelding op onze dierenwinkels Gids

Herken je het volgende?

 • Uw dierenwinkel heeft nood aan meer bezoekers en nieuwe potentiële klanten / cliënten.
 • Je hebt een mooie website maar deze heeft te weinig of bijna geen gerichte bezoekers.
 • Je beschikt over een website met vele bezoekers maar deze nemen bijna geen contact met u op.
 • U bent op zoek naar een eenvoudige manier om met uw product of dienst gevonden te worden.
 • Je wenst meer erkenning met uw product of dienst in uw gemeente of dorp en eventueel misschien zelfs verder.
 • Uw bedrijf heeft niet de middelen om geld te vergooien aan het verkrijgen van zomaar wat bezoekers.

Enkele weetjes

Zoals u waarschijnlijk gemerkt hebt, is een mooi ogende website niet voldoende om nieuwe klanten te verkrijgen. Ook is het niet zo goed om zomaar eender welke bezoeker via betaling naar uw website te trekken!

Bezoekers die geen interesse hebben in uw dienst of product, zullen je ook nooit benaderen. Als men een internetgebruiker een duwtje geeft naar de verkeerde richting (website), zal deze zich bedrogen voelen met het resultaat en maak je eerder een slechte reclame voor uw dierenwinkel dan een goede.

Bezoekers die via onze website naar uw website doorklikken, zijn potentiële klanten! Deze bezoeker was reeds op zoek naar uw dienst in hun nabije locatie.

Wat je dus nodig hebt zijn bezoekers die op zoek zijn naar uw product of dienst in jouw buurt. Deze zullen eender contact met u opnemen tegenover zomaar om het even welke bezoekers die eigenlijk naar iets anders op zoek waren.

Wat hebben wij als Dierenwinkels Gids te bieden ?

 • Gerichte bezoekers die contact met u opnemen via onze dierenwinkels gids omdat u aanbiedt wat ze nodig hebben.
 • Tevreden bezoekers omdat ze niet misleid werden door misleidende reclame.
 • Bezoekers die de laatste stap bij u zetten omdat ze gevonden hebben wat ze zochten.
 • Erkenning van uw aanwezigheid als dierenwinkel in uw gemeente, dorp of buurt.
 • Een investering die ook de kans heeft om een opbrengst te geven.
 • Een manier of kans om al dit te bekomen en dit zo goedkoop mogelijk via onze dierenwinkels Gids.
 • Geen adertjes onder het gras!

Laat ons uw dierenwinkel vermelden!

Wij kunnen als dierenwinkels gids uw bedrijfsinformatie plaatsen op één van onze pagina’s die behoren tot uw gemeente of dorp. Zoals u gemerkt heeft, hebben onze pagina’s steeds een goede score in de zoekmachines als men uw product of dienst zoekt in uw gemeente of dorp. Onze pagina’s zijn dan ook gemaakt om goed te scoren zodat u mee kan genieten van nieuwe, gerichte en waardevolle bezoekers.

We hebben dit gerealiseerd doordat we kennis hebben van zaken. Wij bouwen als webdesign bureau reeds jaren websites en weten hoe men de juiste mensen kan bereiken en wat we ervoor moeten doen. Maak mee gebruik van onze kennis door uw dierenwinkel bedrijfsinformatie bij ons te laten plaatsen.

Wat kost de vermelding van uw dierenwinkel op onze gids ?

Wel, we trachten dit voor u zo goedkoop mogelijk te maken, maar u beseft waarschijnlijk wel dat ook wij kosten hebben en niet gratis kunnen werken. Niettegenstaande weten wij ook goed hoe moeilijk het soms is als bedrijf om bekendheid te krijgen.

We stellen u hieronder dan ook graag onze gunstige tarieven voor:
Promo 1: 50€ per jaar
We plaatsen uw bedrijfsnaam met uw gewenste contactgegevens en een rechtstreekse link naar uw website onderaan de pagina van uw gemeente of dorp.

Promo 2: 100€ per jaar
Plaatsing van een link onderaan de pagina van uw gemeente die verwijst naar een volledige pagina die beschikt over uw bedrijfsinformatie. Hierop vermelden we bv waarvoor onze bezoekers bij u terecht kunnen en hoe ze contact met uw bedrijf kunnen opnemen. Eventueel is het mogelijk dat we 1 gewenste afbeelding op de gemaakte pagina plaatsen (ook een logo is toegestaan).

Promo 3: 150€ per jaar
Een link Vermelding rechtstreeks naar uw eigen website en dit op de linker of rechterkant van elke hoofdpagina van elk gemeente of dorp. Dit zijn ongeveer 2550 pagina’s met uw link vermelding.

Promo 4: 200€ per jaar
Dit is de max ! We maken hier gebruik van “Promo 2 + Promo 3” aan een besparende prijs. Op deze manier kunnen onze bezoekers u bijna niet meer ontwijken. Je staat vermeld op iedere gemeente/dorps pagina met een link naar een pagina met al uw gewenste gegevens. Van daaruit kan men dan eenvoudig contact met u maken. Met deze optie bespaar je 50€ op de normale prijs van 250€.

De betalingsmethode

U betaald ons het bedrag van de gekozen Promo via overschrijving met onze bankgegevens die hieronder vermeld worden:

Leovacity – Medizon
Monnikenhofstraat 48
2040 Berendrecht
België

Bankrekeningnummer: 7805-9125-5126
SWIFT code: GKCCBEBB
IBAN: BE59 7805-9125-5126

Als mededeling schrijf u: Uw bedrijfsnaam + de gekozen promo.
Op deze manier weten we wie reeds betaald heeft en voor welke promo gekozen is.

Na ontvangst van uw betaling zenden wij u per e-mail een factuur toe waarop vermeld staat dat u reeds via overschrijving betaald hebt. Dit factuur kan je eventueel als kost inbrengen voor uw dierenwinkel.

Overtuigd ?

Neem snel contact met ons op en zend ons al uw bedrijfsgegevens door die je vermeld wenst te hebben via het onderstaand formulier. Laat ons weten welke promo je verkiest en we maken er zo snel mogelijk werk van.

[si-contact-form form=’1′]

Alle prijzen  die vermeld staan op deze pagina in de dierenwinkels gids zijn inclusief btw.

Indien uw dierenwinkel in Nederland gevestigd is en u beschikt over een geldig btw nummer, kunnen we de prijzen exclusief btw aanrekenen. Dit omdat het dan gaat om een intracommunautaire levering. Op uw btw-vrij factuur staat dan het volgende vermeld “BTW te voldoen door medecontractant”.

We danken u alvast voor uw aanmelding.